Η OneTechnologies σε συνεργασία με τους κορυφαίους στον κλάδο της εμπορικής διαχείρισης καλύπτει όλες τις απαιτήσεις αυτοματοποίησης, οργάνωσης και παρακολούθησης για κάθε μέγεθος και είδος εμπορικής επιχείρησης.

Εκδώστε επαγγελματικά τιμολόγια και αποδείξεις ηλεκτρονικά όπου και αν βρίσκεστε με οποιαδήποτε συσκευή και αποκτήστε την ψηφιακή υπογραφή για την επιχείρησή σας εξοικονομώντας χρόνο.

Σας δίνεται η δυνατότητα για τον πλήρη έλεγχο υπολοίπου των αποθεμάτων της αποθήκης σας, και την αυτόματη ενημέρωσή της.

Ακόμα μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε εφαρμογές android και windows κατά παραγγελία!

Οι Συνεργάτες μας

Πλούσιες Δυνατότητες

Εύκολος και γρήγορος τρόπος διαχείρισης παραστατικών που αφορούν πελάτες και προμηθευτές. Πρόταση Τιμών και Εκπτώσεων με βάση το είδος και τον συναλλασσόμενο. Έλεγχος υπολοίπου αποθεμάτων και ενημέρωση του χειριστή είτε με προειδοποίηση είτε με απαγόρευση. Αυτοματοποίηση και αποφυγή επανακαταχωρήσεων παραστατικών μέσω λειτουργιών όπως Αντιγραφή παραστατικών, Μετασχηματισμούς, Συγκέντρωση παραστατικών. Δημιουργία Εμπορικών παραστατικών από το ένα κύκλωμα της εφαρμογής σε άλλο. Δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του χρήστη, κατά την καταχώριση του παραστατικού, για οικονομικά στοιχεία ειδών και συναλλασσόμενων, τελευταίες τιμές πώλησης και αγοράς, κόστη πωλήσεων.Δυνατότητα υπολογισμού Προμηθειών βάσει των Πωλήσεων . Προσομοίωση Ταμειακής μηχανής στην οθόνη του υπολογιστή. Υποστήριξη τρόπων πληρωμής με Μετρητά ή Πιστωτική Κάρτα, ενώ για τα Μετρητά υπολογίζονται και απεικονίζονται Ρέστα. Άμεση ενημέρωση για τη Συνολική Εικόνα Επιχείρησης, Ανοικτά υπόλοιπα και Ενηλικιώσεις πελατών και προμηθευτών

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Εκδώστε επαγγελματικά τιμολόγια και αποδείξεις ηλεκτρονικά όπου και αν βρίσκεστε με οποιαδήποτε συσκευή. Δημιουργήστε προσφορές και στείλτε τες στους πελάτες σας ηλεκτρονικά. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα ενώ οι πελάτες σας είναι ευχαριστημένοι.
Cloud εφαρμογή ERP για κάθε εμπορική επιχείρηση
Οι σημερινές μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι δύσκολο να επιβιώσουν στον έντονο ανταγωνισμό, χωρίς οργάνωση και απόλυτο έλεγχο των οικονομικών τους. Η μηχανογράφηση με ισχυρή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης, είναι η μόνη λύση για πλήρη και ακριβή εικόνα πωλήσεων, αγορών, αποθήκης και λειτουργικών εξόδων.
Η εμπορική εφαρμογή του Business Cloud προσφέρει έξυπνους αυτοματισμούς σε κάθε βήμα. Διαχείριση αποθήκης με καρτέλες είδους, αναλυτικές καρτέλες προσώπων με ιστορικό συναλλαγών και στατιστικά. Αγορές που προετοιμάζονται ως παραγγελίες, αποστέλλονται ηλεκτρονικά στον προμηθευτή και κατόπιν εισάγονται στην αποθήκη με ένα κλικ. Πωλήσεις με έλεγχο αποθέματος, κόστους, ιστορικό τιμών και δυνατότητα ειδικών τιμοκαταλόγων

Πραγματικά Cloud! Πραγματικά ευφυές!

Το Q-Zone είναι μία καινοτόμος λύση Εμπορικής Διαχείρισης, που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις αυτοματοποίησης της μικρής, μεσαίας και μεγάλης Επιχείρησης η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας προϊόντων και υπηρεσιών. Από το μικρό κατάστημα με ένα ταμείο, το πολυκατάστημα με πολλαπλά ταμεία και θέσεις εργασίας, μέχρι το δίκτυο καταστημάτων με πολλές αποθήκες, το e-shop ή την επιχείρηση που συνδυάζει φυσική και ηλεκτρονική παρουσία, το Q-Zone, παρέχει την ιδανική λύση διαχείρισης, καθώς είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς και αξιοποιεί, ταυτόχρονα, τη δυναμική και τις λειτουργίες της κορυφαίας διεθνούς πλατφόρμας ERPLY, που χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερες των 100.000 επιτυχημένων επιχειρήσεων και 300.000 ενεργών χρηστών σε όλον τον κόσμο.  

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem laudantium in adipisci ipsa optio quas id excepturi non, eos cupiditate, necessitatibus sapiente illo error. Vero adipisci quidem aut itaque labore.

Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Σας προτείνουμε το κατάλληλο λογισμικό έκδοσης τιμολογίων για κάθε επιχείρηση καθώς η εταιρία μας συνεργάζεται με τους πρωτοπόρους του είδους ΕpsilonΝΕΤ – Q-Zone – BusinessCloud

Ψηφιακή υπογραφή

Καλύπτουμε πλήρως την διαδικασία για την απόκτηση της Ψηφιακής υπογραφής σας, ώστε η επιχείρησή σας να είναι σε θέση να υπογράφει ψηφιακά άμεσα, με ασφάλεια και ταχύτητα.

Εφαρμογές Android - Windows

Σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας στο κινητό και το tablet σας.  Μπορούμε να υλοποιήσουμε την κατα παραγγελία εφαρμογή σας σε android και windows.

Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 142,
Θεσσαλονίκη, τκ 542 48
info@onetechnologies.gr
2310-829.629